"...huolellinen suunnittelu ja ennakoiva asenne yritysviestintään ja sidosryhmäsuhteisiin vähentävät kriisiviestinnän tarvetta."
Meillä on usein entistä vähemmän aikaa entistä suuremman tiedon ja viestien määrän vastaanottamiseksi ja sulattamiseksi. Samalla osuus kuluttajien, päätöksentekijöiden ja muiden sidosryhmien huomiosta  voi vaikuttaa yritystoiminnan tuloksellisuuteen yhtä paljon kuin markkinaosuus.
Me voimme auttaa huomion saamisessa ja ohjaamisessa. Palvelemme Puolassa ja Puolasta käsin viestinnän suunnittelusta ja sisällön tuottamisesta sen toteuttamiseen kaikilla osa-alueilla jotka eivät ole perinteistä maksettua mainontaa. Lähtökohtamme on että meidän itsemme ei tarvitse olla esillä, mutta asiakkaidemme avainviestien tulee näkyä, kuulua ja tuntua tavalla joka optimaalisesti palvelee heidän liiketomintansa tavoitteita.
Tarjoamme laajan ja pitkäaikaisen kansainvälisen kokemuksen, paikallistuntemuksen, ammattitaidon ja yksilöllisen palvelun palkkioilla jotka eivät sisällä suurten toimistojen yleiskuluja.  Tulevaisuutemme on asiakkaidemme tyytyväisyydessä ja sitoutumisessamme heidän tavoitteisiinsa. 
Yritysviestinnän ammattilaiset Puolassa
Copyright Confero Consulting 2008
Saavuta tavoitteesi...
English
Polski
Olemme toimineet vuodesta 2008 ainoana suomalaisomistuksessa olevana Puolassa toimivana viestintätoimistona. Kielitaitomme kattaa puolan lisäksi suomen, ruotsin, englannin ja saksan  ja tunnemme läheisesti niin suomalaisen, pohjoismaalaisen, amerikkalaisen kuin puolalaisen yhteiskunnan, yrityskulttuurin ja työtavat. 
Ota yhteyttä! Lisätietoja saat sähköpostitse info@conferopr.com, soittamalla +48 22 295 19 06 tai siirtymällä englanninkielisille sivuillemme esimerkiksi tästä.
Confero on latinaa ja tarkoittaa mm. yhdistämistä, yhteen tuomista, omistautumista ja keskustelua. Se on kuvaava nimi viestintätoimistolle joka asiakkaidensa tavoitteille omistautuen laatii viestintästrategioita ja -taktiikoita ja toteuttaa ne yhdistämällä optimaalisen sisällön, oikeat viestijät, kohderyhmät, viestinnän kanavat ja välineet  oikea-aikaisesti, oikeassa järjestyksessä ja asiayhteydessä.
Tavoite ilman suunnitelmaa on pelkkä toive.

Antoine de Saint-Exupery
Koska meillä on laaja kokemus myös kriisiviestinnästä, tiedämme että huolellinen suunnittelu ja ennakoiva asenne yritysviestintään ja sidosryhmäsuhteisiin vähentävät sen tarvetta. Ennakoiva asenne ja lähestymistapa mahdollistavat rakentavan asioihin vaikuttamisen, sen sijaan että yritys ainoastaan reagoi muiden esille nostamiin kysymyksiin tai toimintaympäristön muutoksiin.